Meny Lukk

Mobil på tur

Skal vi på haik eller leir har vi en regel om at mobilen skal være igjen hjemme. For mange kan det være vanskelig å forstå. Vi har derfor lagt ved en link til et innslag på NRK som kan være med å forklare hvorfor vi gjør dette. En av grunnene til dette er at mobilen er er en usosial tidstyv. Men også fordi at på haik er ikke mobil lov. (Peff kan ha med en avslått mobil for sikkerhets skyld) Mobilen er også lett å miste og dyr å erstatte. Vi må også huske at det ofte ikke er lademuligheter der vi er, og at det i telt/ute kan være mye fukt og dugg, som fort kan ødelegge elektronikk. Skal vi på leir så kan man få låne en leders mobil om man må ringe hjem, og en av lederne vil alltid ha mobilen på slik at foreldre kan nå oss om det er nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *