Meny Lukk

Vi trenger nye frivillige i Hetlevik speiderne!

Antallet frivillige som har forpliktet seg til å bidra på speidermøtene, er så liten at vi står i fare for å måtte avlyse hver gang noen i ledergruppen er syk eller ikke har anledning til å delta.

I dag har vi 20 speidere (3-8 klasse) fordelt på 3 patruljer og 8 bevere (1-2 klasse). Siden oppstart har vi hatt mange forespørsler fra barn som ønsker å være med. Disse har vi vært nødt til å si nei til, siden ledergruppen allerede er mindre enn vi ønsker å være. Dersom vi tar inn nye speidere vil det påvirke tilbudet vi kan gi speiderne vi allerede har.

Slik situasjonen er nå, vil vi være nødt til å prioritere nye speidere med foreldre/familiemedlemmer som ønsker å bidra som voksne kontaktpersoner / aktivitetsledere. Uten flere voksne på plass, er det ikke mulig å ta opp nye speidere fra januar.

Så hva trenger vi? Jo, vi trenger foreldre/foresatte/voksne som vil være med på speidermøtene. I utgangspunktet bør vi ha på plass 1-2 voksne for beverne og 1 voksen per patrulje. Når vi går på tur er det den voksne som har ansvaret for patruljen, svarer på spm speiderne måtte ha, hjelper til som veileder når vi har undervisning og generelt er en kontaktperson for de 6-8 speiderne.

Dersom du har lyst til å være med å bidra til å gi, og å få gode speideropplevelser. Eller vil sette barn på venteliste? Ta kontakt på e-post innen 15. desember: vidar@hetlevikspeiderne.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *