Meny Lukk

Referat gruppeting 1.11.2018

Invitasjon ble sendt ut onsdag 24 oktober. 
Tilstede: Monica, Vidar, Regina, Anne, Eline, Ida Marie, Solveig, Remi, Nichlas, Ingvild, Karen og Arve.
Julijanne og Arie var observatører uten stemmerett da de er ikke er fylt 12 år.

Økonomi og innkjøpsprioritering
Vi startet med å takke alle speiderne for en fantastisk innsats på basaren på søndag! Alle var flinke å bake, selge, rigge, rydde. 
Enstemmig vedtatt å kjøpe inn 2 stk lavvoer og 4 turkjøkken omgående. Når midler fra salg på sushi på julemessen og tennbriketter er i boks, kjøper vi lavvo nr 3. Får vi mer midler ønsker vi å kjøpe inn førstehjelpsutstyr til hver patrulje, et stjernetelt, lavvo ovn og transportkasser.

Kontingent
Enstemmig vedtatt å beholde kontingenten på 800,- for 2019. Er kun en liten del som går til Hetlevik Speiderne, resten går til Norges Speiderforbund og Hordaland Krets.

Sommerleir
Det blir Kretsleir fra 29 juni-6 juni i Øvre Eidfjord. Det er forhåndspåmelding innen 1 desember. Enstemmig vedtatt å melde på 20 deltakere fra Hetlevik Speiderne. Jobbe med å lage et event eller salg av noe for å feks dekke 300,- for hver deltaker. Deltakeravgiften er på 400-700,- pr barn/voksen. Mer info kommer.

Bekjempe barnefattigdom
Vi har skrevet kontrakt og en intensjonsavtale med Askøy kommune om å bidra til å bekjempe barnefattigdom. I praksis vil det si at vi kan søke Askøy kommune om å dekket utgifter som medlemskontingent, turutstyr og leiravgift for de som ikke har mulighet til å betale selv. Dette skal være anonymt og vi har alle taushetsplikt. Silje Vatne Hansen ble valgt som vår representant. Mer info kommer.

Spond
De fleste er blitt flinke til å svare på Spond før hvert møte, det er veldig bra! 
Muligheten for å tjene penger på Cashback er stor og vi anbefaler alle å legge inn sine kort + få 2 de kjenner/familie til å gjøre det samme. Det koster absolutt ingenting, er helt trygt, enkelt å gjennomføre og vil gi oss store summer i løpet av et år.

Aktivitetsrom
Fått inn rundt 35.000,- til oppussing av aktivitetsrommet på skolen. Vi har kjøpt inn gulv og grunning til tak og vegger. Mulig ikke arbeidet starter før på nyåret. Tar et nytt møte for å planlegge hva som skal gjøres.

Aktivitetsledere
Vi er per i dag veldig sårbare. Anne og Regina har tatt ansvaret for beverne. Monica og Vidar har tatt ansvaret for de tre patruljene. Fra januar er vi helt avhengig å få på plass 1-2 kontaktpersoner/voksne veiledere for beverne og 1 voksen per patrulje. Disse skal være kontaktperson, følge gruppen på tur og når vi er inne på skolen. Kommer ikke dette på plass kan vi ikke ta inn nye medlemmer fra januar.

Eventuelt
– Besluttet å ha aktiviteter på St.Hans i Basneset. Vi setter ned en komite, har et planleggingsmøte på nyåret og kontakter Basneset Vel for å informere om planene våre. 
– Besluttet at når vi er på tur utvider vi Speiderkvelden til kl 19.30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *